20 kesäkuuta 2013

Horisontissa häämöttää..

..MUUTTO ! toivottavasti. Eli kirkolta löytyi edullinen yksiö, jossa kumminkin kaksi huonetta. Vuokranantajan kanssa ollaan äiti on jo jutustellut ja vähän siltä näyttää, että ens kuun aikana vois olla jo oma luukku.. Ai että ois ihanaa :) 


Jännä kisu
 Koska  joka kerta kun saan Monan nukkumaan ni joku meluaa ja Mona herää ...Siis joka kerta kun joku muu on kotona. Ja voitte vaan arvata kuinka paljon tälläseen menee hermo kun pikkusta ei muutenkaan meinaa saada nukkumaan päikkäreitä ! No mutta toivottavasti tätä ongelmaa ei kohta ole.

Kukkakaveri !

Varjopuolena muutossa on, että se on kirkolla, eli ei mitään yhteyksiä keneenkään. Plus en voi koko ajan höpötellä äitille tai Heidille tai Paulalle jotain :-( Mutta ehkä mä pärjään ;) Äiti ja muut kumminkin siinä alle 10km säteellä.

Ja tottakai se on paljon rankempaa asua ilman isoa tukijoukkoa, mutta uskon että tullaan pärjäämään ! Ja tietty jos se sielä asuminen ei suju niin eihän siellä pakko ole asua. Kumminkin innolla odotan uusia haasteita :)



Vaatepesukonetta ei vielä ole..mutta sielä on kyllä alakerrassa pyykkitupa. Mietityttää vaan vähäsen kun kestovaippoja käytetään, että mitä mieltä muut on kun pesukoneessa pyörii kakkavaipat.

Mä niiiiiiiiiiiiiiiin ootan sitä muuttoa. Alkaa meinaan mennä hermo täälä. Ja jos en kohta pääse pois niin alkaa nyrkki heilua.

Samaa mieltä !



Muuten mennyt aika hyvin. Monni kovasti juttelee aina kun sille päälle sattuu ja liinailtu ollaan paljon :) Hyttyset vaan meinaa hyökätä kimppuun kun illalla kävelee.

3 kommenttia:

  1. Voi vitsi, tosi hyvän näkönen sidonta!! :) Kiva että saat oman kodin ja terkkuja teijän äipälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Niin on, vähän omaa rauhaa, juu sanon :)

      Poista
  2. Hienoa:). Kyllä siellä omassa kodissa huomaa kuinka ihanaa se rauha on :). Itse asuin jo raskausaikana omassa kämpässä, mutta en mä ainakaan enää kotia muuttaisi :). Käydään kuitenki mummilla ja vaarilla melkeen joka viikonloppu, välillä harvemmin, mutta sitä oppii pärjäämään yksinki :). Tosin sulla on kyllä rene, että ihan hyvin te pärjäätte, usko pois :)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !