03 elokuuta 2013

Palautuminen, laihdutus ja a beautiful body -haaste

Nyt kerron synnytyksestä palautumisesta ja laihdutuksesta.
Osallistun samalla a beautiful body -haasteeseen joka sai alkunsa Mami Go Go blogista!

 Eli painoa raskauden aikana tuli n. 10 kg lisää. Mutta se on mun mielestä ihan ok määrä nyt takaisinpäin katellen.

Meinaan fiilikset oli aivan toiset raskauden aikana. Koin kauhun sekaisia hetkiä joka kerta kun neuvolassa piti nousta vaa'alle ja olin ihan allapäin aina painoni kuultuani.
Ikinä en oo mikään suuri kokoinen ollut, aina melko pieni ja sopusuhtanen (kai). Joten kun raskausaikana paino lukemat vaan nous ja reidet leveni niin en ollut hirveän sinut vartaloni kanssa.

Paitsi mahaani rakastin! ja masuun tuskin tulen koskaan olemaan niin tyytyväinen kuin silloin ;-)

Itsetunto mulla nyt melko hyvä. Ennen ollut huonompi, mutta Rene saanut sen nousemaan <3 Hömppä jaksaa aina kehua vaikkei olis syytäkään.

Synnytyksen jälkeen maha oli aivan kuin taikinaa. En ees ollut osannut kuvitella, että maha voi tuntua siltä! Olin aika järkyttynyt ja katsoin sitä ja ajattelin vaan, että voi herranjumala.. Kun sitä koski niin sormi uppos jonnekin sen sisuksiin piiloon.

Aikaa takaisin laihtumiseen olin varannut seuraavat 9kk - 12kk. Vaa'alla kumminkin kävin jälkitarkastuksessa Monan ollessa 2kk ja sinnehän ne 10kg oli jo hävinnnyt.
Ja eilen kävin uudestaan ja vielä pari kiloa lähtenyt!

Mahtaa johtua siitä etten oikeen kerkeä mitään syömään kun pikkuisen kanssa temmellän, mutta onneksi on äiti, Rene ja Heidi jotka vahtii mielellään Monaa sillä aikaa kun syön :)
Myönnän kyllä, että välillä en tarpeeksi päivän aikana syö.. Mutta koitan petrata. Ei sitä aina vaan kerkiä kun täytyy pitää Mona tyytyväisenä ja iloisena tytsynä.
Kerran viikossa hemmottelen itseäni sipseillä <3 ja siitä en luovu.

Tarkoituksena ei ole paljoa painoa enää pudottaa, meinaan tää on aika jees. Haaveena ois kumminkin saada toi masukka takas timmiks samoin jalat (!!).
Mutta nyt ei oo siihen kiire. Nyt aijjon  vaan nauttia ajasta Monan kanssa ja treenailla sitten myöhemmin :)Tässä minä ja vartaloni, joka oli pikku Monan koti 9kk ajan. Ja se oli sen arvoista <3

5 kommenttia:

  1. http://girlbehindthecover.blogspot.fi/2013/08/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kaunis vartalo, kanna sitä ylpeänä! :)

    VastaaPoista
  3. Hei, teemme koulussa opinnäytetyötä teiniraskaudesta ja haluaisimme saada erilaisia näkökulmia asiasta. Mietimme että voisimmeko käyttää omia juttujasi opinnäytetyössämme nimettömänä? T: Mila ja Saana

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !