05 kesäkuuta 2013

Kesä kuulumisia

Aurinko paistaa ja linnut laulaa !
Nyt on ollu aivan ihania kesäkelejä. Tekis oikeen mieli mennä makoilemaan vaan aurinkoon ja rannalle, sitten lähtee kaupungille ja lintsille ja vaikka mitä !
mutta..
kaikkea ei oikeen pysty toteuttamaan kun tuo pikku prinsessainen on vielä niin pieni, ja itse vierastan vieläkin Monan kanssa pidemmille reissuille lähtemistä :s Stressaan, että missä imetän, mitä jos neiti päättää vetää hirmuiset raget kesken kaiken.. ym. Mona ei meinaan aina suostu syömään kuin vain makuultaan, joskus taas vain istualtaan... mistä tämä johtuu, en tiedä.
Tämä mahtilätsä löytyi vintiltä !
Viime kesä meni paljolti kotona köllötellessä ja rentoutuessa, nyt sitä ajattellessa alkaa kaduttaa kun en mennyt ja touhunnut kun vielä pystyi ilman mitään esteitä. Mutta sitä en kadu, että pikku Monni kuuluu mun elämään. Meinaan tän vuoden kesä on paljon onnellisempi kuin viime vuosien kesät yhteensä <3 Onhan Mona antanut mulle taas syyn hymyillä.
Äidin ja isän pikku päärynäpää
Enköhän kumminkin ainanki kesän loppupuolella saa itseäni niskasta kiinni ja saa käytyä vaikka lintsillä :) ja kunhan nyt sen Manducan kantorepun sais hommattua ni ois parempi kanniskella tuota pienokaista ympäriinsä. Ja enköhän kantoliinankin hanki, jos sitä sitten oppis käyttämään :D

Mutta ulkona ilma on ollut ihana <3 lukuunottamatta juuri alkanutta kaatosadetta.. Kaikkea ollaan keretty touhuta ja temmeltää. Tässä siitä hieman kuvia.

Käytiin puun varjossa lököttelemässä

Istutin äitin kanssa kasvimaata kun
 Rene ja Mona nukku. Kotona ulkonäköön ei
oikeen jaksa panostaa :D




Kerättiin Monnin kanssa kukkakimppu :)
Hyvää kesää !

4 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !