03 heinäkuuta 2013

Joopajoo

Just kun pääsin kehumaan kuinka hyvin Mona nukahti niin kerta se oli viimeinen. Meinaan seuraavat unet otettiin sitten kunnon raivareitten kera :s Muutenkin ei tuota pientä vaan meinaa saada rauhoitettua ilman, että se söisi tai olisi liinassa.

Imuroidessaan se uni tulee !


Niimpä suunnitelmana on, että ensin koitetaan sängyssä nukahtaa jos ei onnaa niin sitten vaan kantoliinaan ja siinä sitten nukahtaa. Jos Monni siinä oppisi vähän päivän unirytmin. Kun se on opittu niin sitten siirrytään muihin nukutuskeinoihin :)

Äiti älä kuvaa !

Manducankin Huutonetistä huusin, sen pitäis tässä lähipäivinä tupsahtaa postiin. Niin pääsee isukkikin nukuttamaan ;) Eri kantoreppuja netissä selailin, mutta Manduca oli niin ylistetty että siihen päädyin. Siitä sitten lisää kun tuleepi postiin.

Heidikin pääsee nukuttamaan :)

Tytsyllä hirveä tarve olisi päästä ryömimällä eteenpäin. Peppua nousee ja jalat polkee, kädet huitoo mutta maha raastaa maata eikä siitä pahemmin olla päästy vielä eteenpäin :D Ihan huvittaa katsoa kun toinen niin tosissaan viuhtoo menemään ja sitten menee hermo kun ei liikutakkaan ! Onneksi äitin syli auttaa :) Mun iskä kuulemma ryöminyt jo 4½ kk ikäsenä, ehkä Monakin :)..



Vähän jutellaan !

Hassu ääni !

Kuinkas vanhoina ne vauvat yleensä ryömiikään?

8 kommenttia:

  1. Meillä on ryömitty siinä 5kk ikäisenä, mutta kaikkihan on yksilöllisiä, isompi likka lähti liikkeelle vasta 8kk :) kaikki ne jossain vaiheessa liikkuu jollakin tavalla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa! Luulen, että Monakin oppii sen 5kk mennessä kun niin hirveä meno on päällä aina mahallaan ! tai mistäs sitä tietää jos into lopahtaa jossain kohtaa :D

      Poista
  2. Meillä on lähes samanikäinen tyttö, helmikuun lopulla syntynyt, ja samanlaisia harjoituksia tehdään täälläkin :) pyllyä ylös ja jalkoja alle, ihan oikeanlaista ryömimistä siis jalat tekee, mutta kun muu vartalo ei oikein tee perässä :D

    Joko Mona muuten osaa kääntyä? Meidän typy kääntyi mahalta selälleen ensimmäisen kerran 3kk ja 1 vko:n ikäisenä ja sen jälkeen se tapahtui vielä muutaman kerran, mutta nyt ei aikoihin ole ollut edes yritystä! Samoin vähän päälle 2 kk ikäisenä pääsi selältä kyljelleen mutta yrittäminen loppui silloinkin kuin seinään :O Nyt on varpaat kutakuinkin löytyneet ja niitä tutkiessa (no oikeastaan kun niistä yrittää saada kiinni!) kääntyy aika hyvin kyljelleen, jospa siitä ymmärtäisi miten käännytään!

    Olen muuten sama henkilö, kuin se joka kommentoi rintaraivareihin (imetys lähes loppunut) ja tuohon nukutuspostaukseen, kun suosittelin tuttia (se, jonka tyttö nukkuu aina mahallaan)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oikeestaan käänny. Tai vähän sama homma kun teillä! Aikaisemmin eka hirvee opettelu ja päästiin kanssa mahalta selälleen, mutta nykyään ei kiinnosta semmonen enää ollenkaan :D

      Tosin ollaan alettu selällään vääntää kyljelleen, mutta ei olla päästy vielä kiepsahtamaan masulle.

      Varpaista tytsyllä ei vielä mitään tietoa :D aina vaan ihmettelee, että missä kutittaa kun kutittelee Monan jalkapohjia :)

      Kiva kun joku jaksaa lukea tätä blogia ja antaa neuvoja! Kommentteja on aina kiva saada ja lukea :-)

      Poista
    2. Teillä vaikuttais olevan ihan samantapaisia ongelmia kuin meilläkin! Johtuuko sitten siitä, että tytöt on niin samanikäisiä.. Meillä ei juuri muuten ole päiväuniongelmia, mutta vaunuissa meidän tyttö ei nuku (siellä kun pitää olla selällään) ja sen takia ei sitten juuri viihdy vaunuissa kuin max 20 min! Muuten taidetaan painia samanlaisten ongelmien kanssa :D

      Meillä muuten on manduca, ja minä myös oon tykänny tosi paljon! Justiin tänään pääsin käymään jopa lähikaupassa sen avulla! Vaunuilla ei onnistu mitenkään. Manducankin kanssa tytöllä kyllä oli n. 3 kk iässä vaihe, ettei yhtään tykänny olla, mutta nyt vaikuttaa taas paremmalta. Onneksi!

      Poista
    3. Niimpä :-) ja ei meilläkään viihdytä enää tätä nykyä vainuissa kun just max puol tuntia! Ihan hassua :D

      Toivon, että Mona kanssa viihtyis manducassa! Ainakin liinassa viihtyy niin toivottavasti repussakin :-)

      Poista
  3. onpas iloisen näkönen tyttö!:)

    napikkunen.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !