24 tammikuuta 2014

Jäätävää

Hei !
Nyt vähän kuulumisia tännekin.
Rene ja minä erottiin, ehkä noin kuukausi sitten.
Mietittiin asiaa monta viikkoa joka kantilta ja tää oli paras vaihtoehto. Mitään riitoja ei onneksi ollut ja asia päätettiin yksimielisesti :)
Mutta siltä osalta asiat on kumminkin tosi hyvin :)
Periaatteena meillä on, että Rene tulee tänne katsomaan Monaa ja jää yöksi, minimissä 2x viikossa (välillä pariksikin päivää peräkkäin ym..)ja mä meen silloin vaikka äidille.
Jotta Monni ei joudu matkustelemaan edestakaisin vaan me hoidetaan se :)
Muutenkin Renen kanssa ollaan hyvissä väleissä, eron syistä en täällä viitsi hoilottaa.
Välillä ystävyys toimii, parisuhde ei. Rene kumminkin vielä mun paras ystävä.
Meillä tosi hyvin toiminut tämä järjestely ja Monakin ihan yhtä pirtsakka kuin ennenkin ! :)
Hymy nousee jokakerta korviin asti kun iskä tulee ovesta sisään !



Sitten muita kuulumisia !
Monnira oppi nousemaan tukea vasten ylös ! :) Nyt kiipeillään jo pöytää, uunia, sänkyä ja sohvaa vasten. Sitten tepastellaan siinä innoissaan edes takaisin.

Mikä onkaan meidän lempipaita? :D

Kontattukin on pari kertaa ''pakon edessä''. Oltiin rasvaamassa Monaa ja hänellä oli pelkkä huppari auki ja sukat päällä. Neiti päätti kumminkin lähteä puulattialle matkalle ja se nyt oli hieman vilpoisa niin konttamaan pinkaistiin harvinaisen nopeasti ! :D



Hampaitakin on jo kaksi !! Hampupesu vielä välillä vähän haastavaa kun työntää kielen oikein mielellään siihen eteen. Vielä ollaan kuitenkin pärjätty.

Mutta ensi viikolla koeviikko, huhhuh.. Mutta eiköhän siitä selvitä ! Huomenna suuntaan Lahteen kirppareille siskojen kanssa kun Rene tulee viettämään laatuaikaa tuon zirpukan kanssa :) Ehkä tulee tännekin kuvia jos sieltä kirppareilta jotain tarttuu mukaan !

Hyvää jäätävää talvea ! :)


2 kommenttia:

  1. harmi että ero tuli.. :( mutta hyvä kuitenkin, että se sujui ilmeisesti ilman mitään isompia riitoja.. tai ainakin, että pystytte olemaan hyvissä väleissä ja monan hoitaminen/näkeminen yms onnistuu ongelmitta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii :( Jep, ei oikeastaan riidelty ollenkaan :) Mun mielestä tosi tärkeetä Monan kannalta, että ollaan hyvissä väleissä ettei se joudu välikappaleeksi.

      Poista

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !