25 helmikuuta 2013

shine bright

Noniin!
Ulkona paistaa aurinko <3 ja toivottavasti alkaa lumetkin hiljalleen sulaa, koska haluun jo heivaa talvitakit ja kengät vintille ja lopulta päästä ulos hyppelehtimään toppi päällä ! Okei, siihen voi mennä aikaa, mutta vois ees lämmetä sen verran että tarkenis kunnolla ohuella takilla :)

Lääkärissä käytiin viikko sitten kun oli lopputarkastus. Kaikki oli hyvin ja vauva sielä pyöriskeli iloisesti :) Painon arvioitiin olevan 3100g ! Eli ihan hyvä kokonen tytsy tulossa :) mutta ois semmoi vähän pienempikin käyny..:D
masu jo 38 vko

Kohdunkaula (tai jotain sinnepäin) oli jo vähän pehmenny eli keho on jo alkanu valmistautuu synnytykseen :s HUI ! Toisaalta haluisin pikkusen jo tänne. Outoo ajatella että kohta ton mun jättimahan tilalla on joku jolla on pikkuset sormet ja söpö naama ym. :--) ! mutta kumminkin kauhistuttaa ajatus siitä, että se ois jo täälä ja kaikki muuttuu niin paljon ja miten tuun pärjää jajjajaja :( Onneks on kumminkin apuna Rene ja kaikki muut. Joten kaikesta selvitään tavalla tai toisella :)

Oma keho ei mitenkään suuremmin oo kärsinyt raskausajasta. Ei oo esim raskausarpia mahassa juuri lainkaan :) Lantion seudulle kumminkin tullut jonkun verran :( tästä en ole niinkään tyytyväinen. MUTTA ne tulee kumminkin vaalenemaan ym. että enköhän mä niistäkin selviä.

Lonkat, niinkun oon jo aijjemmin maininnu, on kanssa kokeneet kovia. Lähiaikoina välillä tosi suurta kipua tuottaa esim. nousta sohvalta, kääntää kylkeä sängyssä ja joskus kävelykin. Varsinki oikeenpuolen lonkka tuntuu välillä melkeen siltä että se ois murtunu ku ei kestä painoa tai liikutusta :s Onneks tältä ei kumminkaan tunnu koko ajan.


Pari päivää sitten innostuttiin kaivamaan pleikka 2 ja pelattiin Hugo Bukkazoomia :) paras peli ikinä <3 Meillä oli kumminki vaan yks ohjain :( mutta Villeltä haettiin toinen ohjain + pari muutaki peliä! Siinä sitten kulu yks ilta ja melkeen toinen päivä pelejä tykittäessä :D

Nellyn alesta tilasin ittelleni mekon ristiäisiin :) Ja se saapukin jo, oiii se on ihana ! Pituutta vois kyllä olla vähän lisää :D mutta muuten niin täydellinen että kelpaa.
Lipastonki sain (tai äiti sai) valmiiks maalattua ja ompelin kanssa mummilta saamista vauvanvaate kaavoista ja kankaasta pikku pökät :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !