19 helmikuuta 2013

maha painaa !

Ohhoh.
Viime päivinä liikkuminenki jo astetta vaivaloisempaa :D.. Taaperran ympäriinsä ja pukeutuminenki on vaikeempaa ku en taivu laittaa jalkaa housunpuntteihin saati vetämään housuja jalkaan !
Että sinänsä vauva vois jo tulla :d mutta toisaalta nautin pitkistä yöunista ja myöhäsistä aamuheräämisistä :) Kun niitä nyt vielä vähän aikaa on.

Innostuin äitin ehdotuksesta lähtee lenkille :) taino..taapersin Saron kans kotitien päästä päähän, eli matkaa kerty yhteensä noin kilsa. Eilen ja tänään ja ehkä huomennakin :) Piristää meinaan mukavasti mennä tuola ja naapurin koiraki päättää aina välillä tulla moikkaamaan ..

oikee muotitietonen.. :D
söpö Saro <3
Tänään saatiin myös alulle lipaston maalaus ! Elikkä pariin kertaan valkosella ja sit siihen pinnalle jotain söpöö kuvioo >:--) Äiti löys jostain semmosia tarrahommia mitkä näyttää et ois maalattu esim. seinään mut sitte lähtee ihan kiltisti irti jos kyllästyy.. pitää katella niitä tai jos ei löydy kivaa ni maalata vaan ite (;

http://www.tarratar.fi/
http://www.hyvantuulenpuoti.fi/sisustustarrat
http://www.tarravimma.fi/
http://wwwmielikuvat.fi


Muutamana päivänä on jo joitain pistoja ja vetoja masusta tuntunu, mutta ei mitään sen suurempaa :) Jänskättää eniten varmaa synnytyksen alku tai se et miten se alkaa ja :----( voi eeeei.

Viime yönä ekaa kertaa moneeeeeen viikkoon sain nukuttuu yhtä putkee ! <3 nyt sitte lepäilen muutenki koska kohta ei enää nii paljoa voi :s


Eka on kyllä pari asiaa mitä pitäs tehä mm. vaihtaa verhot, leikkaa sivukaljut, maalaa lipasto loppuun, käydä parissa kaupassa ym.. mutta onneks oon aika hyvä organisoimaan juttuja. Esim. torstaina on sairaalakäynti ni sieltä sopivasti jään iskälle ja sitte seuraavana päivänä käyn kaupoilla ni ei tuu turhia matkoja :) Ja jos sitä vaikka huomenna menis äitinkanssa käymään sukulaisella kattoo vauvakamoja!


Ja tänään mun ihana kulta tulee tänne ! :)
ja saa auttaa verhojen vaihdossa ;)
Ootan innolla, että pääsen tuhjun viereen halailemaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !