16 helmikuuta 2013

Love is in the air

Hellurei !
Olo ollu vähän huono parin päivän ajan :s Heikottaa ja lonkat ihan sairaan kipeet. Aamulla en saanu ees puettuu ilman Renen apuu, mutta onneks on Rene <3 Päivystyksessäki tuli käytyy eilen ku vauva ei ollu liikkunu paljon yhtää torstaina eikä sitte perjantaina ja vaikka tein sen liikelaskentaa ni ei meinannu oikee kertyy liikkeitä :( no kävin sielä ku neuvolasta neuvottiin ja tietenki heti sielä se alkaa mekastaa ja möyrii ympäri mahaa...mutta mielummin niin, ku et ois pysyny hiljasena. Joten vauvalla kaikki hyvin niittenki mukaan. Ja tänää on jo möyriskelly ihan ilosesti :)

Ystävänpäivä oli ja en tehnyt mitään :d Kortin tein ja annoin sen eilen Renelle. Itekki sain maailman söpöimmän kortin Reneltä :) Vietin ystävänpäivää ennemminki eilen ja torstaina taas mietiskelin ystävii ja rakkaita.. Mietin kui tärkeit kaikki on mulle ja mietin kans miltä tuntus jos menettäs kenenkää tärkeistä ihmisistä <3 Ja jälleen kerran päädyin siihen et pitää vaa koittaa näyttää kaikille mitä ne merkkaa siltä varalta et niitä ei joskus enään oo..mutta pitää osaa ajatella positiivisesti.



Eilen kävin kans Lahes ja näin kavereit pitkäst aikaa :) Ja junan konduktööri köyhdytti mut ! Meinaa ostin lipun 20eurol ja sil oli kauhee kiire, sain lipun ja rahat takas ja se kiirehti jo pois, ku katoin ni olin saanu takas 8e ....... vaikka ois kuulunu saada yli 15e :( mutta sinne meni enkä jaksanu sitä enempää murehtia.





Oli tosi kiva nähä kaikkii ja kuulla vähän kuulumisia. Masua siliteltiin aika tiheesti ja vauva oli puheenaiheista suosituin :D mutta ei se mitään, mäki tykkään puhuu naperosta ! Vanhojentansseja käytiin kans Opintiel kattoo ja hienoja mekkoja oli ! ;) Vauvasta tultiin sielläki puhumaan ja onnittelemaan, tälläkertaa vaa kaikki aikuiset, mut oli ihan kivaa et kaikki on nii positiivisii :)

Ei tässä tänään enää muuta :) Heissan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !