27 maaliskuuta 2013

Step by step

Heissan !
Nyt kotona jo jonkun aikaa oltua asiat alkanut sujua aina vaan paremmin :) Tullu jo jonkunlainen päivärytmi ja tytsy kasvanu huimaa vauhtia. Naperosta tullut aina vaan virkeempi ja elosampi, se tykkää möllöttää sylissä ja tuijjotella ympärilleen ennenku sitten nukahtaa taas :) Mahakaasuja sillä vähän on mitä se sitten itkeskelee ja äheltää varsinkin yöllä ja illalla, mutta vielä ainakin helpottanut kun ottaa mahan päälle makaamaan ja silittelee sen selkää. Sitten aina tulee pikku paukku ja olo helpottaa ;)

Neuvolassa käytiin eilen ja tytsykkä kasvanu hyvin :)
Painoa oli 3565g
ja pituutta 49.6cm
pikku pötikkäni <3

Ulkoilemaan ei olla vielä menty, vaikkakin sää on jo niin ihana että vois tuolla käydäkin :) Jossain kohtaa vois muutenkin alottaa treenaamisen, että sais raskausmahasta jäljelle jääneen möntin pois :d Paita päällä sitä tuskin huomaa, mutta oishan se kiva saada samaan malliin ku aikasemmin :)

Eniten ärsyttää ettei raskauden aikana mahaan tullu raskausarpia, mutta NYT kun maha lähti niin sinne sitten ilmesty kivasti niitä :--)! Vaikka Rene sano ettei oo ees pahat niin ihan tarpeeks pahat ku eka ei ollu yhtään ! >:--(


Nimeä ei vieläkään olla päätetty tytölle vaikka ollaankin jo päästy kärki kolmikkoon vaihtoehdoissa :D Ristiäiset muutenkin hieman auki ku haluisin kutsuu sinne kaikki eikä tänne kumminkaan mahdu niin paljoa ihmisiä :( Joten pitää vähän miettiä..

Yöt saa nukuttua jo vähän paremmin sillä nyt tää nukkuu yleensä jo 4h putkeen keskiyöstä lähtien.. sitä ennen ja sitten sen jälkeen heräilläänkin parin tunnin välein :) Pyrin nukkumaan kumminki itekki päiväunia aina tytsyn nukkuessa.

Alussa tunteet oli sekasin ja kaikki tuntu hirmu vaikeelta. Mutta nyt en vois olla onnellisempi, että mulla on tämmöinen pikku palleroinen jota palvella :) Koko päivä piristyy kun pikkunen vähän hymyilee tai vaan nukahtaa syliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !