10 toukokuuta 2013

Itkupotkuraivari

Heissan !
Mona sitten sai ensimmäisen super ragen. Elikkäs pikkuinen parkui ja itki about kymmenen minuuttia eikä mikään meinannu saada tyttöä rauhotettua :s Siinä kokeilin syöttää, pitää mahan päällä, röyhdyttää, tuudittaa sylissä, rauhotella rinnanpäällä, kävellä ympäriinsä ja samalla rintaa vasten keikutella mutta eeei. Siinä meinas itellekin jo tulla kurjaolo ja itku kun toinen parku ääni käheenä eikä saanu autettua mitenkään .. :(

Noh lopulta kumminkin sängynlaidalla keikkuen pikkunen itseävasten itkumaratooni sitten hiljalleen loppui ja päästiin siirtymään sängylle makuulla jossa Mona sitten söikin hieman ja nukahti siihen. Otin itsekki pikku päikkärit, että jaksaa taas illalla olla virkkuna.

Sitä en tiedä miksi mikään keino ei meinannut auttaa kun pikkunen itki, mutta luultavasti itkukohtaus johtu siitä kun ei meinannut aamupäivällä nukahtaa sitten millään päikkäreille. + nukahdettuaan nukkui vaan 10-15min pätkiä... Onneks nyt uni maittanut jo kohta pari tuntia <3 niin eiköhän sillä ilta pärjätä :)

Viime yön Mona nukku oikeen mallikkaasti :p Nukkumaan mentiin klo 23:30 ja herättiin vasta 3:30 elikkä peräti 4h nukuttiin putkeen ! Sen jälkeen heräiltiin sitten parin tunnin välein, mutta kumminkin :)


Neuvolassakin käytiin maanantaina ja Mona oli jo 4940g ja 56,7cm !

Eipä tässä muuta !
Nukutuskeinoja tosin saa kertoa jos tietää :)
Heido :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !