08 toukokuuta 2013

Päiväni kuvina

Elikkä tänään päätin ottaa kuvia ympäri päivän, että näätte mitä täälä oikein tapahtuu. Vaikka jokanen päivä onkin aika erillainen :)

7:25 Aamu alkoi kun äiti haki pikku Monan vaipanvaihtoon ja seurustelemaan. Äitin seurassa tytsy nukkuikin   vielä jonkun aikaa ja itse sain kanssa nukkua rauhassa :)

9:50 Monalla tuli nälkä ja tytsy söi n.40 min ja nukahti taas :)

10:40 Meikkailin vähän ja etin vaatteet päälle. (Usein en kerkee meikata)

11:00 Laitoin astiat pesukoneeseen ja tyhjensin vaatepesukoneen.


11:20 Söin aamupalan johon kuului kiivi,mehu,kaakao.
          Aina ei aamupalaa kerkeä syödä jos jatkan aamulla unia Monankanssa ja herätään samaan aikaan.

13:00 Pikkuinen sitten heräsi mahanväänteisiin ja vääntelehti oikeen kunnolla sängyssä. Menin katsomaan ja sielähän se rimpuili housut puol kintuissa :) Siitä sitten vaipanvaihtoon.
pisuhan se patjalle sitte tuli :)

Vaatteethan sillä siinä menossa kastu ja piti vaihtaa 

13:20 Mona söi, mutta samalla oli taas mahakaasuja eikä syöminen oikeen sujunut.. ja siinä rimpuillessa pisutkin tuli puntista :) eli vaatteidenvaihtoon siis..

13:40 Tytsy söi..tai siis yritti sillä maito tuli niin kovalla paineella ettei meinannu keretä niellä. Niimpä pumppasin hieman tuttipulloon ja siitä juotin..Kaikki ei onnistunut aivan ilman ongelmia kun pikkusella oli niin hirmunen nälkä ja itketti :s lopulta kumminkin oltiin hymyssä suin :)

14:10 Kun oli saatu syötyä niin pikkunen vähän oleili lattialla lelujen kanssa :)

14:30 Väsy meinas jo tulla ja hieman itkeskelikin kunnes sain nukutettua olalle.
Siitä lähdettiin sitten lenkille :)



15:10 Lyhyen lenkin jälkeen Mona heräs ja pääs maahan treenailee ja möllöttelee.

Samalla söin makaroonilaatikkoa :)
15:20 Vaihdettiin vaippa ja otettiin D-vitamiini + maitohappobakteeritipat.


15:30 Tytsy söi vähän, mutta ruoka ei meinannu maittaa nii meni maahan vähän möllöttelemään. Sekään ei kumminkaan ollut mieluista puuhaa joten mentiin sängylle makuulle. Tytsy söi siinä aikansa ja nukahti sitten about 16:30 :)

18:00 Tytsy heräs paukkuihin ja koitin hyssytella sängyllä ja sylissä, mutta uni ei enään tullu. Niimpä laitoin hetkeks maahan masulleen jos niitä kaasuja tulis ulos. Sekään ei ollu kivaa joten otin jalkojen päälle mahalleen ja heiluttelin vähän. Tämä oli sitte ihan super kivaa ja Mona oli tyytyväinen ku mikäkin :)

siihen sitte nuhakdettiinkin tunniksi :)
19:05 Pikkuinen siirtyi sitteriin nukkumaan, mutta ei siinä kauaa viihtyny joten vaidettiin vaippa ja syötiin.

20:40 Vähän leikittiin lattialla, jonka jälkeen käytiin kaupassa ja haettiin Rene :) <3

21:40 Katottiin telkkaa, tytsy söi ja sitten vaihettiin yöpuku ja vaippa.



23:30 Siirsin tytsyn omaan sänkyyn kun oli nukahtanu viereen. Yöllä heräiltiin 3tunnin välein syömään ja sitten olikin jo aamu :)


Tällänen oli meitin päivä :). Onneks tytsyn tiheän imunkausi menossa hiljalleen ohi niin ei tarvi koko ajan syöttää :) Ja eiköhän tää päivärytmikin tästä tasaannu.
Heido!

2 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu cuplatonia? Se saattas auttaa masuvaivoihin, kun se pilkkoo sitä ilmaa mikä on masussa, tosin eihän se aina toimi, mutta voipi auttaa. Meillä käytetään välillä, mutta Jossulle tulee niin harvoin masuvaivaa et vaikee sanoo tohon mittee :/. Itse imetin kuukauden ikään asti, mutta kun asun yksin niin mun pää ei enää kestäny 2 viikon jälkee ku se tiheen imun kausi ei loppunu millää, ni siirryttii pulloon ja imetykseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo :s pitäs varmaa kohta jos noi masuvaivat jatkuu..Itekki miettiny tota pullo/imetys juttua, mut jos sitä vielä vähän aikaa tälleen kestäis.. :D

      Poista

Kiitos kommentista, piristit päivääni :-) !